Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού 2018 Όλα, ήταν εδώ!

Πιστή στην παράδοση και παράλληλα με σαφείς αναφορές στο μέλλον ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018, η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού.

Οι λειτουργικές, χωροταξικές, δομικές και αισθητικές αλλαγές που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Δήμος Άργους Ορεστικού, έχουν βελτιώσει καθοριστικά τη διοργάνωση κι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκθετών. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξαν τη συμμετοχή τους στην Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού έναντι των υπολοίπων αντίστοιχων διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα. Έτσι, φέτος περισσότεροι από 300 εκθέτες κατέλαβαν εμφανώς μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και παρουσίασαν σημαντική ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρείχαν.

Την ίδια εμπιστοσύνη δείχνουν και οι επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, οι οποίοι κάθε χρόνο αυξάνονται κατακόρυφα, δικαιώνοντας τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου που έχουν καταστήσει τον θεσμό συνώνυμο της επιτυχίας και τον χώρο που αυτός διεξάγεται, απόλυτα λειτουργικό και ευχάριστο κατά τα εκθεσιακά πρότυπα. Έτσι, περισσότεροι από 130.000 επισκέπτες κατέστησαν, τις τελευταίες επτά ημέρες, το Άργος Ορεστικό το κέντρο των αγορών και της διασκέδασης, παρότι ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος.

Ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους αντιδημάρχους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, τους περιοίκους για την ανοχή τους στην αναστάτωση αυτών των ημερών και όλους όσοι συνέβαλαν, για ακόμη μια χρονιά, στην επιτυχημένη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Οκτώβριος, 2018, 11:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr