ΑΝΕΞEΛΕΓΚΤΑ ΣΧΕΔOΝ OΛΑ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤAΣΙΑ ΤΟΥ ΝEΟΥ ΔHΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙAΣ. ΤΙ ΝΕΡO ΠIΝΟΥΜΕ;

Δήμος Καστοριάς – Μπάχαλο με τις αρμοδιότητες στα θέματα ελέγχου αντλιοστασίων-νερού σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα πλην της πόλης( όπου ελέγχει η ΔΕΥΑΚ).

Είναι γνωστά και πολλά το προβλήματα σχεδόν σε όλο τον νέο δήμο. Την στιγμή αυτή φαίνεται να μην ελέγχονται σχεδόν πουθενά τα αντλιοστάσια με αποτέλεσμα που δεν θέλουμε να φανταστούμε.

Σήμερα, πριν λίγο, στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου ο Ζάχος Παύλου έβαλε το θέμα στον αμήχανο Χατζησυμεωνίδη, ο οποίος στην ερώτηση για το ποιος έχει την ευθύνη ελέγχου απάντησε, οι τεχνικές υπηρεσίες ( τώρα, τι σχέση έχουν με το νερό ένας Θεός ξέρει) μαζί με την ΔΕΥΑΚ ( η οποία ακόμη δεν έχει αναλάβει τίποτα) .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6n27uvLxFpc[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάρτιος, 2011, 6:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr