Στην εκδήλωση του TAP και του δήμου Νεστορίου η Μαρία Αντωνίου

Στην εκδήλωση του Δήμου Νεστορίου, για την παράδοση πέντε Διαχειριστικών Μελετών Δασών που χρηματοδότησε ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ), παρευρέθηκε σήμερα η Μαρία Αντωνίου, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε:

Μία σημαντική πρωτοβουλία ιδιαίτερης σημασίας για το βιοπορισμό των κατοίκων και των υλοτόμων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και για τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική διαχείριση του τόσο σημαντικού τοπικού δασικού οικοσυστήματος.

Συγχαρητήρια σε όσους ανέδειξαν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αυτού εγχειρήματος και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή του, με την υπενθύμιση ότι τον συγκεκριμένο αγωγό είχαν προωθήσει, προηγούμενες κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα την υπογραφή της συμφωνίας στο Μπακού, όπου συμμετείχα σε μία από τις επίσημες αποστολές της τότε ελληνικής κυβέρνησης η οποία οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε το έργο αυτό.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Οκτώβριος, 2018, 1:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr