Μεγάλες επιτυχίες για το Κέντρο Γερμανικής ΓΛΩΣΣΟΠΑΙΔΕΙΑΣ της Ειρήνης Μισκία

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΟΠΑΙΔΕΙΑΣ
1η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μου ΔΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ,ΠΑΠΑΤΩΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ – ΙΑΤΡΟ ΤΣΟΠΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ για την επιτυχία τους στις εξετάσεις του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ GOETHE για την απόκτηση του πτυχίου ZERTIFIKAT B2 .Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στη μαθήτρια ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΙΒΙΑΝΑ τ.ΠΑΝΤΕΛΗ για την απόκτηση του ZERTIFIKAT Γ1 ”ΕΝΗΛΙΚΩΝ». Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι η συστηματική μελέτη και ο σωστός προγραμματισμός είναι το συστατικό της επιτυχίας.. Μέσα απ την καρδιά μου καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε στο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψετε!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Οκτώβριος, 2018, 8:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr