Ακόμα και ο πρόεδρος της εταιρίας τουρισμού Δ.Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος του Καρυπίδη έχει απορίες και ενστάσεις για την προμήθεια του πολυμηχανήματος

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Θεόφιλου Ζυμπίδη για την περίφημη προμήθεια του πολυμηχανήματος για την λίμνη.

Μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης έρχεται και η συνέντευξη ΖΥΜΠΙΔΗ που διαφώνησε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν τον κάλεσαν στην επίσημη παρουσίαση πριν λίγες μέρες, αλλά σήμερα ο ίδιος εκφράζει ανοιχτά διαφωνίες και απορίες.

Διαφωνίες και απορίες από στενό συνεργάτη του περιφερειάρχη ο οποίος ανοιχτά και δυνατά απορεί για την μη παραλαβή του πολυμηχανήματος αλλά και πολλές απορίες για την τελική απόδοση στην χρήση του.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2018, 4:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr