Τζηκαλάγιας για ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΄΄Σιώπησαν οι σκοταδιστές- κατεδαφιστές, γίναμε στόχος οι λίγοι και από την οργανωμένη τοτε βάση της Ν.Δ

» Ο {αγώνας τώρα δικαιώνεται}!.Θυμάσθε 4 χρόνια πριν πόσο λοιδωρηθήκαμε όλοι εμείς που αντισταθήκαμε σε αυτούς που ήθελαν να κατεδαφίσουν τον στρατώνα του Μαθιουδάκη.

Ιδιαίτερα γίναμε στόχος οι λίγοι από την οργανωμένη βάση της Ν.Δ που δεν θέλαμε να χαρίσουμε τους αγώνες για τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας στην αριστερά.Και δεχθήκαμε (πάρθεια βέλη) από τους απαίδευτους του χώρου μας.Κοντά μας οι φωτεινές προσωπικότητες του τόπου μας Καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ Μ.Μπατρίνος,Π.Τσολάκης και Β.Τσεμάνης που σίγουρα δεν πρόσκεινται στην αριστερά.Σήμερα ζωντάνεψε και φωτίσθηκε ο στρατώνας.Σιώπησαν οι σκοταδιστές- κατεδαφιστές.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο δραστήριο φωτογραφικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου (Αθ.Χριστόπουλος).Έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στην νέα κυψέλη πολιτισμού που ξεκινά στον ΑΚΛΟΝΗΤΟ στρατώνα. » 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Οκτώβριος, 2018, 10:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr