Το ζήτημα της μεταφοράς 170 ακινήτων και μνημείων της Καστοριάς στο Υπερταμείο ανέδειξε για μία ακόμη φορά η Μαρία Αντωνίου

Το μείζον ζήτημα της μεταφοράς 170 ακινήτων και μνημείων της Καστοριάς στο Υπερταμείο ανέδειξε για μία ακόμη φορά η Μαρία Αντωνίου κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης».

Η Καστοριά είναι μια περιοχή που έχει σημαντικά πολιτιστικά  και ιστορικά μνημεία και ότι με την συγκεκριμένη απόφαση παραχωρείται ουσιαστικά κομμάτι της ιστορίας, ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνίου στην  τοποθέτησή της υπενθυμίζοντας ότι ως αντιπολίτευση η ΝΔ καταψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση παραχώρησης της δημόσιας περιουσίας.

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για την «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης» η Μαρία Αντωνίου διαπίστωσε ότι γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση, χωρίς καμία στρατηγική και καμία μελέτη βιωσιμότητας που να μπορέσει να σταθεί αυτός ο υπέρ Οργανισμός και επιπροσθέτως χωρίς να εξασφαλίζεται σ’ αυτό το εγχείρημα η διαφάνεια, η αξιολόγηση και η αξιοκρατία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Οκτώβριος, 2018, 11:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr