Στην ημερίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ η βουλευτής Ν.Δ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δ.Τ – Στην Ημερίδα που διοργάνωσε  η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας για την Παράδοση, τη Βιωσιμότητα & τα Δικαιώματα των Εκτρεφόμενων Γουνοφόρων Ζώων, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Μαρία Αντωνίου ανέφερε πως πρόκειται για μία ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία έρχεται να προστεθεί στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν οι αρμόδιοι φορείς για την καταγραφή, την ανάδειξη και την επίλυση όλων των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο της Γουνοποιίας, σε κάθε του μορφή, τόσο στην Καστοριά, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζοντας τις πολιτικές των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, χάριν των οποίων έχουν τακτοποιηθεί και επιλυθεί διαχρονικά πολλά και σημαντικά ζητήματα του κλάδου, ένα εκ των οποίων ήταν και η ένταξη του κλάδου της εκτροφής γουνοφόρων ζώων, στον πρωτογενή τομέα και τον αναπτυξιακό Νόμο, με όσα ευεργετήματα συνεπάγεται η ενέργεια αυτή, τόνισε ότι το μήνυμα που πρέπει να μεταφέρουμε προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Οκτώβριος, 2018, 8:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr