ΑΓΝΗ ΚΑΝΔΥΛΗ « τραγική η επίδραση στην Καστοριά του πορίσματος για τις συγχωνεύσεις»

«Πριν λίγες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας το πόρισμα ΓΡΑΒΡΟΓΛΟΥ για την τύχη της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης στη Δυτική Μακεδονία. Με την πρώτη ανάγνωση ευθύς αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα τέχνασμα πελατειακό, με σαφή ψηφοθηρικό στόχο γιατί πραγματοποιείται χωρίς συνολικό σχεδιασμό και προκαθορισμένα ακαδημαϊκά κριτήρια.
Σαφώς γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η αξιολόγηση της ΑΔΙΠ, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων,
γιατί υποβαθμίζει τον τεχνολογικό χαρακτήρα των ιδρυμάτων.
Ως προς την επίδραση στον τόπο μας, ΤΡΑΓΙΚΗ. Για άλλη μια φορά μεταξύ των χαμένων η Καστοριά, σε μια ανεξέλεγκτη πορεία προς τον μαρασμό! Προφανώς στα σχέδια της κυβέρνησης και των «φίλων» αυτής, η Καστοριά δεν αποτελεί προτεραιότητα. Είκοσι πέντε συνολικά τμήματα το πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας και στην Καστοριά μόλις τρία. Τραγικός απολογισμός σε μια ήδη τραγική καθημερινότητα.
#αξίζουμε_καλύτερα #ΝΔ «

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Νοέμβριος, 2018, 5:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr