Συνεχίζεται η διαμόρφωση του σύγχρονου καταφύγιου προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Άργους Ορεστικού

Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης ενός παλιού, εγκαταλελειμμένου κτηρίου της πρώην Κοινότητας Βογατσικού από τον Δήμο Άργους Ορεστικού, προκειμένου ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα σύγχρονο καταφύγιο προσωρινής φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που θα λειτουργεί σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Έτσι, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει ικανό αριθμό θέσεωνπροσωρινής φιλοξενίας σκύλων με εσωτερικό χώρο ανάπαυσης και εξωτερικό χώρο προαυλισμού, χώρο εξέτασης των ζώων, χώρο διαμονής όσων ασθενούν, αποθήκη, γραφείο προσωπικού, WC, αυτοματοποιημένα συστήματα παροχής νερού και τροφής, αλλά και διασφάλισης των κανόνων υγιεινής. Η τοποθεσία του συγκεκριμένου κτηρίου είναι ιδανική καθώς βρίσκεται εκτός των ορίων του οικισμού της Κοινότητας Βογατσικού κι εντός περιοχής περιαστικού πρασίνου.

Στην προσπάθειά του για την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων που θα συμβάλει στην σταθεροποίηση, την καταγραφή, την περίθαλψη και τη σταδιακή μείωση του πληθυσμού τους, ο Δήμος Άργους Ορεστικού καλεί για ακόμη μια φορά τους δημότες, σε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συνεργασία που θα αποτρέπει την εγκατάλειψη των ζώων από τους ιδιοκτήτες τους και θα προάγει τον σεβασμό της ευζωίας και την υιοθεσία τους.  

Παράλληλα καταδικάζει κατηγορηματικά κάθε ενέργεια κακοποίησης αυτών, υπενθυμίζοντας πως κάτι τέτοιο διώκεται ποινικά.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Νοέμβριος, 2018, 7:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr