Άμεση αντίδραση του ΕΒΕ Καστοριάς μετά την απίστευτη απόφαση της κυβέρνησης εναντίον του κλάδου της γουνοποιίας. ΄΄Το ΕΒΕ επιφυλάσσεται για νομικές ενέργειες πλέον »

Μετά από δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα την Δευτέρα 12-11-2018 σε σχέση με τον N.4557/2018 και την ΠΟΛ 1189/2018 συνεδρίασε η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καστοριάς. Αναζητήθηκε διαδικτυακά η συγκεκριμένη νομοθεσία μιας και το Επιμελητήριο δεν ενημερώθηκε επισήμως από το αρμόδιο Υπουργείο.

Με μια πρώτη ανάγνωση το συγκεκριμένο νομοθέτημα, επιβάλει στους γουνοποιούς διαδικασίες και πρακτικές, που καλούνται να εφαρμόσουν κατά την χονδρική και λιανική πώληση γουναρικών, οι οποίες είναι αδύνατον πρακτικά να εφαρμοστούν, με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένοι σε πιθανά πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.

Το Επιμελητήριο Καστοριάς κατόπιν συνεργασίας με το αρμόδιο νομικό τμήμα του, επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια, με σκοπό την εξαίρεση του κλάδου της γούνας από την νομοθεσία.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Νοέμβριος, 2018, 10:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr