Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι η επιλογή συντρόφου σχετίζεται με τη μακροζωία

Η μακροζωία δεν είναι γραμμένη στα γονίδια μας υποστηρίζει νέα μελέτη, η οποία ανατρέποντας τα έως τώρα δεδομένα έδειξε ότι τα γονίδια παίζουν μικρό ρόλο στο πόσο θα ζήσει κάποιος.

Οι επιστήμονες της Αμερικανικής Ένωσης Γενετικής επισημαίνουν ότι το γεγονός πως συχνά βλέπουμε τα μέλη μίας οικογένειας να ζουν πολύ οφείλεται περισσότερο στην τάση που έχουμε να επιλέγουμε συντρόφους οι οποίοι μας μοιάζουν παρά στον γενετικό κώδικα μας.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα ίδια σωματικά χαρακτηριστικά και παράγοντες όπως ο πλούτος ή το κοινό πολιτιστικό και κοινωνικό υπόβαθρο έχουν μεγαλύτερη επίδραση στη διάρκεια της ζωής μας από όση πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Τα άτομα με παρόμοιο ύψος τείνουν να ζουν περίπου το ίδιο όπως και εκείνα με παρόμοιες αποδοχές.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Νοέμβριος, 2018, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr