Με like ( facebook) από Καρυπίδη η απάντηση της Τελιγιορίδου στον Αναστασίου (ΚΙΝΑΛ)

Πριν λίγο η Ολυμπία Τελιγιορίδου έδωσε απάντηση σε Αναστασίου και ΚΙΝΑΛ, αόριστη, για το κρίσιμο θέμα των πωλήσεων γουναρικών που αποκάλυψε από χθες ο Θ.Αναστασίου και έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση σε Καστοριά και Σιάτιστα.

Ένα από τα πρώτα like στην δημοσίευση της υφυπουργού στο facebook ήταν από τον περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας Θ.Καρυπίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολυμπία Τελιγιορίδου: » Τα τοπικά στελέχη του Κιναλλ καταγγέλλουν το Κιναλλ »

Αυτοί που κορόιδευαν 10 χρόνια τους γουνοποιούς ότι δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί το εκθεσιακό κέντρο της γούνας, σήμερα ανακάλυψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει τον κλάδο και άλλα τέτοια φαιδρά.
Όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν με το εκθεσιακό κέντρο αλλά το φόρτωσαν και 1.200.000 (ένα εκατομμύριο διακόσες χιλιάδες) ευρώ πρόστιμο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να καταστρέψει την παραγωγική δραστηριότητα της Καστοριάς, έλυσε το πρόβλημα, νομιμοποίησε το κτίριο ,διαγράφετε το πρόστιμο και έδωσε την δυνατότητα περαιτέρω αξιοποίησης του εκθεσιακού κέντρου μέσα από τον αναπτυξιακό νόμο.
Σήμερα το Κιναλλ, τελεί υπό πλήρη άγνοια και ανεπάρκεια.
Καταγγέλλει ότι καταστρέφουμε τον κλάδο της γουνοποιοίας γιατί ψηφίστηκε ο νόμος 4557/2018 , στον οποίο ενσωματώθηκε η Ευρωπαϊκή οδηγία (2015/849) από όπου προκύπτει η ΠΟΛ 1204/18 και αφορά την «πρόληψη και την καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κλπ.»
Να ενημερώσουμε τα τοπικά στελέχη του Κινάλλ , ότι τους ξέφυγε μια μικρή λεπτομέρεια. Ο νόμος ψηφίστηκε από τους βουλευτές, του Κιναλλ (Δησυ, Πασοκ, Ελιά κλπ), την ΝΔ , τον ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΟΤΑΜΙ και τους ΑΝΕΛ.
Καληνύχτα σας!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Νοέμβριος, 2018, 5:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr