Δεν απάντησε επί της ουσίας η Ο.Τελιγιορίδου για τις εμπορικές συναλλαγές και το νέο πρόβλημα που έχει προκληθεί με τον νέο νόμο της κυβέρνησης. ΝΕΑ αποκάλυψη του alphafm.gr

Η ίδια σε αόριστη ανακοίνωση δηλώνει πως »ενσωματώθηκε η Ευρωπαϊκή οδηγία (2015/849) από όπου προκύπτει η ΠΟΛ 1204/18 και αφορά την «πρόληψη και την καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κλπ.»

Αποκαλύπτουμε απόψε την συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή Οδηγία την οποία αν κάνουν τον κόπο και την διαβάσουν κάποιοι και κάποιες απλά θα αντιληφθούν πως κανείς και πουθενά δεν μιλά για γούνα,εμπόριο,δερμάτινα κτλ. Είναι ξεκάθαρο στην Ε.Ο δεν φαίνεται πουθενά η γούνα αλλά προφανώς κάθε κράτος κάνει τις επιλογές των » ύποπτων » επαγγελμάτων.

Επίσης η κ.Τελιγιορίδου επέλεξε να ασχοληθεί με το ποιοι και πως ψήφισαν τον νόμο χωρίς να μας πει αν είναι προς το συμφέρον των γουνοποιών η όλη νομοθεσία.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Νοέμβριος, 2018, 7:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr