ΔΕΗ: Στηρίζουμε την ελληνική βιομηχανία

 

Έκφραση αυτής της προσπάθειας ήταν η εισήγηση του Δ.Σ. της ΔΕΗ για παράταση ισχύος των τιμολογίων που έληγαν τον 2ο 2018, για ένα ακόμη χρόνο (28.2.2019), υποστηρίζει η επιχείρηση.

«Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε διάφορα δημοσιεύματα, «διαρροές» αλλά και τοποθετήσεις κάποιων παραγόντων, με τα οποία εμφανίζεται μια εικόνα «διαμάχης» μεταξύ ΔΕΗ ΔΕΗ +2,58% και Μεγάλων Βιομηχανικών Καταναλωτών, σχετικά με το θέμα της σύναψης συμβάσεων προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας», σχολιάζει η ΔΕΗ ΔΕΗ +2,58% σε ανακοίνωσή της.

Κατανοούμε τις συνδικαλιστικού τύπου διεκδικήσεις και αναφορές έστω και με υπερβολικό τρόπο και λανθασμένη στόχευση. Εκφράζουμε ωστόσο την πεποίθηση ότι τα ανωτέρω δεν απηχούν τις απόψεις των εν λόγω καταναλωτών – πελατών της ΔΕΗ ΔΕΗ +2,58%, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά όχι μόνο την στήριξη, που παρέχει διαχρονικά η επιχείρηση στην Ελληνική Βιομηχανία, αλλά και τις σημερινές προσπάθειες της Διοίκησης για την ελαχιστοποίηση κατά το δυνατό της επιβάρυνσής τους από τη μεγάλη αύξηση του κόστους συνεπεία μη ελεγχόμενων παραγόντων , όπως ή άνοδος της οριακής τιμής κατά 30% και η αλματώδης άνοδος των δικαιωμάτων CO2», συνεχίζει.

«Έκφραση άλλωστε αυτής της προσπάθειας και της φιλικής προς τη βιομηχανία πολιτικής της ΔΕΗ ΔΕΗ +2,58% ήταν η εισήγηση του Δ.Σ της ΔΕΗ ΔΕΗ +2,58%, στην Γ.Σ των Μετόχων για παράταση ισχύος των τιμολογίων που έληγαν τον 2ο 2018, για ένα ακόμη χρόνο (28.2.2019).

Στο σημείο αυτό ας μάς επιτραπεί να διατυπώσουμε τη δυσαρέσκεια μας για την άρνηση εκ μέρους κάποιων από αυτούς τους πελάτες μας να υπογράψουν τις αναγκαίες συμβάσεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Νοέμβριος, 2018, 7:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr