Εργασίες αποκατάστασης οδοποιίας στην Π.Ε. Καστοριάς

Βελτιώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς πρόκειται να πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε δύο συμβάσεις που αφορούν, η πρώτη ασφαλτοστρώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς, προϋπολογισμού 175.940.38€, με ανάδοχο του έργου την επιχείρηση «Εγνατία Α.Τ.Ε.Β.Ε.» και η δεύτερη, την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού από Νεστόριο προς Μελάνθιο, προϋπολογισμού 85.960,00€ με ανάδοχο τον Τσιτσικλή Βασίλειο.

Η χρηματοδότηση των έργων θα γίνει μέσα από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 541.

Η υλοποίηση των παραπάνω έργων θα συμβάλλει στην ασφαλέστερη οδική μετακίνηση των πολιτών και θα διευκολύνει τη μεταφορά εμπορευμάτων στην περιοχή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Νοέμβριος, 2018, 2:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr