Αγγελής και Στεργιόπουλος στην Αθήνα, επισκέψεις σε υπουργεία

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευάγγελος Στεργιόπουλος, μετέβησαν στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθούν αρμόδια Υπουργεία και φορείς για την προώθηση και επίλυση θεμάτων του Δήμου Καστοριάς.

Ειδικότερα :

 

 

– Την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου Θεανώ, όπου κατά τη συνάντησή τους ετέθη το θέμα της άμεσης ανάγκης επίλυσης της μισθοδοσίας των εργαζομένων στους βρεφικούς σταθμούς του Δήμου εκ μέρους του αντίστοιχου προγράμματος ΕΣΠΑ.

 

– Την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, με την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και δρομολογήθηκε το θέμα της ένταξης της υπάρχουσας μελέτης του Δήμου στο Πρόγραμμα LEADERγια το νέο κυνοκομείο, που θα επιλύσει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα των αδέσποτων.

– Το Υπουργείο Εσωτερικών και τις αρμόδιες Διευθύνσεις, που αφορούν : α) τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού και

        β) την προγραμματική Σύμβαση του ΔήμουΚληροδότημα Παπαλαζάρου με φορέα του Δημοσίου, για την εκπλήρωση του σκοπού της δωρεάς.

– Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Νοέμβριος, 2018, 7:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr