Ίδρυση Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας. Γνωρίζουμε ότι το αίμα, αυτό το πολύτιμο αγαθό δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς στη συνέχεια των δράσεων προσφοράς προς τους συναδέλφους και τους πολίτες ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 14800.
Σκοπός της Τράπεζας είναι η δημιουργία παρακαταθήκης αίματος , ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση κάλυψη των αναγκών σε αίμα των μελών της καθώς και την ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς μεταξύ των συναδέλφων.
Για το λόγο αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας καθώς και τους συγγενείς και φίλους εθελοντές που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα να απευθύνονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νοσοκομείου Καστοριάς για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς. Στους Αιμοδότες συναδέλφους θα χορηγείται η προβλεπόμενη στην περίπτωση α’ της παρ. 1 του άρθρου 30 του π.δ 584/1985 τετραήμερη άδεια αιμοδοσίας.

Με αφορμή την ίδρυση αυτής της Τράπεζας Αίματος θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 09:00-13:00 στο χώρο του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ Κυριάκος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Νοέμβριος, 2018, 2:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr