ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας Φοιτητές των Θεωρητικών Σχολών {Φιλοσοφικής, Θεολογικής, Νομικής, Ξένων Φιλολογιών κλπ} όλων των Ελληνικών Πανεπιστημίων που κατάγονται από τη Μακεδονία, ότι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα χορηγήσει κατά το Πανεπιστημιακό έτος έτος 2010-2011 Δύο {2} Υποτροφίες από τα έσοδα της Κληρονομιάς ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ χας ΔΗΜ.ΚΡΙΕΖΗ, με κριτήριο τη βαθμολογική σειρά εισαγωγής τους στην οικεία Σχολή ή της προαγωγής τους από το προηγούμενο έτος σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας φοιτητές μπορούν να πάρουν πληροφορίες και αντίγραφο της πρόσκλησης, από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας στο τηλ. 2467351101.

Η Ημερομηνία υποβολής της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών που θα κατατεθεί στη Δ|νση Κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου λήγει στις 11-3-2011.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Μάρτιος, 2011, 10:40 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr