ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ : Για τους συμβασιούχους του Δήμου Ορεστίδος

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 2/3/2011 ο κ. Κεπαπτσόγλου υπερασπίσθηκε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, θεωρώντας τους εργαζόμενους σάκο του μποξ που πάνω τους μπορούν να ασχημονούν κυβερνήσεις και Δημοτικές Αρχές.

Ο κ. Κεπαπτσόγλου και οι όμοιοί του που προηγήθηκαν είναι μέρος του προβλήματος, μαζί με τις κυβερνήσεις τους, έφτασαν το λαό της περιοχής μας στα σημερινά αδιέξοδα. Θέλουν τους εργαζόμενους απασχολήσιμους, μοιράζουν την ανεργία σε πολλούς συμβασιούχους, εκ περιτροπής να δουλεύουν, εκ περιτροπής να έχουν ζωή, τους θέλουν όμηρους.

Φυσικά οι πρωτεργάτες αυτής της πολιτικής, οι σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, παρέμειναν σταθερά στην αντεργατική τους κατεύθυνση στο πλευρό της κυρίαρχης πολιτικής του συστήματος.


Η «Λαϊκή Συσπείρωση» με την τοποθέτησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο άνοιξε τον δρόμο να παραμείνουν οι συμβασιούχοι στο Δήμο με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Ζήτησε να μπει τέλος στις συμβάσεις έργου ή άλλου τύπου ελαστική σχέση εργασίας. Να προκηρυχθούν το σύνολο των θέσεων εργασίας που έχει ανάγκη ο Δήμος και να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ.


Για να δουν άσπρη μέρα τα λαϊκά στρώματα του δήμου μας, πρέπει να απαλλαγούν από τους στυλοβάτες της κυρίαρχης πολιτικής, των συμφερόντων του κεφαλαίου που οδήγησαν τους εργαζόμενους στην ανεργία, τους έκαναν απασχολήσιμους, με μερική απασχόληση, μερική ζωή και μείωσαν τις κοινωνικές παροχές και τα δικαιώματα του πατραϊκού λαού. Ο μόνος δρόμος είναι η πάλη του λαού για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την ανατροπή των συσχετισμών παντού.


Καλούμε τα λαϊκά στρώματα του δήμου μας να παλέψουν μαζί με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” ώστε:

  • Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος του δήμου μετά τη λήξη της σύμβασής του.
  • Να θεωρηθούν όλοι, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, εργαζόμενοι με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.
  • Να μη γίνει από τώρα και στο εξής, καμία πρόσληψη με σύμβαση έργου ή άλλου τύπου ελαστική σχέση εργασίας. Να γίνει προκήρυξη, για κάλυψη όλων των αναγκών του Δήμου με μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ.
  • Η κυβέρνηση να πάρει τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να πληρώνονται κανονικά και να έχουν πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει ανάλογη απόφαση σύμφωνα με τα παραπάνω
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Μάρτιος, 2011, 10:42 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr