Με πρόσκληση της Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο επικεφαλής με βαθμό Πρέσβη του γραφείου Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα, κ. Sherman S. Kuo

 

Με πρόσκληση της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ βρέθηκε στην Καστοριά ο κ. Sherman S. Kuo, με την σύζυγό του Michelleκαι τον Γραμματέα του Πολιτικού Τμήματος κ. ArthurHaoFanChiang.

Τέτοιες πρωτοβουλίες τις χρειάζεται ο τόπος διότι ανοίγονται ορίζοντες για συνεργασίες και δουλειές…..Φτάνει η κοροιδία με τα »αστυνομικά μέγαρα» τις »Αρχιτεκτονικές» και τα »τρένα…..»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  – Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου επισκέφθηκε την Καστοριά ο επικεφαλής με βαθμό Πρέσβη του γραφείου Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα, κ. Sherman S. Kuo, με την σύζυγό του Michelleκαι τον Γραμματέα του Πολιτικού Τμήματος κ. ArthurHaoFanChiang, έπειτα από πρόσκληση της Μαρίας Αντωνίου, η οποία υποδέχθηκε και συνόδευσε την αποστολή σε όλες τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τοπικούς φορείς της Καστοριάς.

Η αντιπροσωπεία, κατόπιν συνεννόησης με την Μαρία Αντωνίου, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και την Διεύθυνση του 1ουΛυκείου Καστοριάς, πραγματοποίησε δωρεάηλεκτρονικού υλικού, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή, του εκπαιδευτικού προσωπικού των Λυκείων και των μαθητών, μία ενέργεια που ήρθε ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί η Μαρία Αντωνίου με τον κ. Kuo.

Μέσα από την Παιδεία, το πρόγραμμα της οποίας παρουσιάσαμε πρόσφατα, επενδύουμε στην μόρφωση και στη νέα γενιά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες”, τόνισε η Μαρία Αντωνίου στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαριστώντας παράλληλα, τόσο τον κ. Kuo, για την πρωτοβουλία του, όσο και τον Περιφερειακό Διευθυντή και την Διευθύντρια για την συνεργασία, ενώ κάλεσε τους μαθητές να βαδίζουν πάντοτε στους δρόμους της γνώσης και της αριστείας γιατί αποτελούν το φωτεινό μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Η παραλαβή του εξοπλισμού, η οποία θα ενισχύσει τον εξοπλισμό της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας, διευκολύνοντας τις εκπαιδευτικές ανάγκες στη νέα ψηφιακή εποχή, έγινε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και πολλές και θερμές ευχαριστίες από την εκπαιδευτική κοινότητα προς την αποστολή της Ταϊβάν καθώς επίσης και προς την Μαρία Αντωνίου για την πρωτοβουλία της.

Με την σειρά του ο Πρέσβης της Ταϊβάν δεν έκρυψε την χαρά του για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν άπαντες, εξέφρασε το θαυμασμό του για την περιοχή και τα πολλά και σημαντικά στοιχεία που διαθέτει, ενώ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και στη συνέχεια του επίσημου δείπνου που παρέθεσε, στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς, στον Δήμαρχο Καστοριάς και στις Διοικήσεις του Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Γούνας, του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που είχε με όλους δηλώνοντας την επιθυμία του για προώθηση συνεργασιών σε διάφορους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Την παράσταση όμως «έκλεψε» ένα άλλο μέλος της αποστολής, ο Zenbo, ένα καταπληκτικό HomeRobotπου κατασκευάζεται στην Ταϊβάν, το οποίο έφεραν οι άνθρωποι της αποστολής μαζί τους στην Καστοριά, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές και φιλοφρονήσεις με τους μαθητές, τους ενημέρωσε για διάφορα θέματα που το ρωτούσαν, τους έδωσε χρήσιμες πληροφορίες, τους φωτογράφισε, τραγούδησε και χόρεψε, εντυπωσιάζοντας όλους τους παριστάμενους με τις πολυποίκιλες γνώσεις του και τις απίστευτες δεξιότητες και δυνατότητές του.

Σημειώνεται ότι η αποστολή, συνοδευόμενη από την Μαρία Αντωνίου, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Βυζαντινό Μουσείο, στη ΓΕΟΚ, στο σπήλαιο δράκου και σε διάφορα τουριστικά σημεία μένοντας εντυπωσιασμένη από το φυσικό κάλλος και τις ομορφιές της περιοχής που συνδυάζονται με σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Δεκέμβριος, 2018, 9:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr