Εγκρίθηκε από τον Δήμο Νεστορίου, η επένδυση του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου για τα νερά του Γράμμου

Κάτι που δεν έγινε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές γίνεται επί δημαρχίας Γκέτσιου

Συνεδρίασε την Παρασκευή το Δ.Σ του Δήμου Νεστορίου στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «ΑΝΝΑΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ». Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν και εγκρίθηκε ομόφωνα είναι η μεγάλη επένδυση του Εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου με τα νερά των πηγών του Γράμμου.

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή καθώς η εταιρεία «ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε.» θα φέρει ανάπτυξη, ανοίγοντας θέσεις εργασίας και διαδίδοντας τον φυσικό πλούτο της περιοχής του Γράμμου.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατό ικανή η έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής των εμφιαλωμένων νερών του Γράμμου.

Πηγή: aboutkastoria.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2018, 12:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr