Διαγωνισμός έκθεσης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορα

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικάνορος Καστοριάς διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό έκθεσης με θέμα: Ύστερα από λίγες μέρες από την έναρξη του σχολείου σου, ο δάσκαλος σου που τον έχεις ήδη δυο χρόνια, αναφέρει σ’ όλη την τάξη πως για κάποιο οικογενειακό λόγο, θ’ αναγκαστεί να φύγει από το σχολείο και να πάει σε κάποιο άλλο. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις; τι μνήμες σου έρχονται στο μυαλό και πως αισθάνεσαι για τα νέα που άκουσες;

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος οι μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων, μόνο της πόλης Καστοριάς και θα μπορούν να παραδίδουν τις Εκθέσεις τους μέσω των διδασκάλων τους, στους Διευθυντές των Σχολείων τους, από την 10η μέχρι και την 17η Δεκεμβρίου  2018. Στη συνέχεια, παρακαλούμε τους Διευθυντές των Σχολείων, να παραδώσουν τις Εκθέσεις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος.

Οι εκθέσεις θα μελετηθούν από κριτική Επιτροπή Διδασκάλων και στον πρωτεύσαντα θα δοθεί χρηματικό βραβείο εκατόν πενήντα (150) ευρώ, στον επόμενο  θα δοθούν εκατό (100) ευρώ και στον τρίτο θα δοθούν πενήντα (50) ευρώ, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Ναό.

Επιπλέον οι εκθέσεις αυτές και θα δημοσιευθούν στον τοπικό ημερήσιο τύπο.
Σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού
Αιδ. Πρωτοπρ. Ελευθέριος Συτιλίδης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2018, 2:37 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr