Δεν θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου στο Μανιάκοι – Τι συνέβη

Σήμερα, όπως θα δείτε και παρακάτω στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν προγραμματισμένη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μανιάκοι, αλλά τελικά δεν θα γίνει. Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή, είναι δύο, πρώτον ο δήμος δεν πρόλαβε να κάνει τις απαραίτητες εργασίες και δεύτερον λόγω οικονομικών. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει όπως και κάθε χρόνο η Αντιδημαρχία Τουρισμού και η νέα Αντιδήμαρχος Καστοριάς Άννα Πετσάλνικου.

Όταν δεν μπορεί η δημοτική αρχή να διοργανώνει ένα άναμμα δέντρο σε μία τοπική κοινότητα, φανταστείτε τι έχει να γίνει με το «Χωριό του Άη Βασίλη» που θέλουν να κάνουν. Χρήματα για την συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά για προσλήψεις ειδικών συνεργατών, βρίσκουν.

Να θυμίσουμε ότι ούτε με την Αντιδημαρχία του Δημήτρη Πετρόπουλου, αλλά και ούτε με του Λάζαρου Ζήση, δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Καλύτερα ας αναλάβουν την διοργάνωση οι σύλλογοι της περιοχής και ο δραστήριος πρόεδρος του τοπικού Στάθης Βασιλειάδης, για να τα καταφέρουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2018, 5:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr