Εννέα μύθοι για το σεξ που πρέπει επιτέλους να σταματήσεις να πιστεύεις

Το τι έχει ακουστεί, ειπωθεί και γραφτεί εκεί έξω περί σεξ έχει πλέον ξεπεράσει κάθε φαντασία. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από αυτά τα παρανοϊκά πράγματα κάποιοι ακόμη τα πιστεύουν. Παρακάτω καταρρίπτουμε μερικούς από τους πιο εξωφρενικούς μύθους περί σεξ οι οποίοι δυστυχώς ακόμη αιωρούνται:

1. To να κάνει κάποιος πολύ σεξ είναι κάτι ντροπιαστικό

Το μόνο ντροπιαστικό είναι να λέγεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που το σεξ είναι κάτι ευχάριστο, όμορφο και ενώνει τους ανθρώπους. Η έλλειψη σεξ δε, προκαλεί εκτός από την αποξένωση στα ζευγάρια και διάφορες αρνητικές συνέπειες στην ψυχική υγεία του ατόμου. Επομένως ο καθένας καλό είναι να κάνει όσο σεξ θέλει και μπορεί τηρώντας ως μόνο όριο τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

2.  Δεν μπορεί να μείνει μια γυναίκα έγκυος αν κάνει σεξ μέσα στο νερό

Ε, όχι. Μπορεί και παραμπορεί. Δε θα το πάρει το ποτάμι. Από τη στιγμή που το σπέρμα μπει μέσα στον κόλπο είτε το ζευγάρι βρίσκεται σε μπανιέρα, λίμνη ή σε θάλασσα αυτό δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

3. Ο αυνανισμός κάνει την επίτευξη του οργασμού μέσω του σεξ δυσκολότερη

Αντιθέτως, ο αυνανισμός κάνει το σεξ ακόμη καλύτερο και τους οργασμούς το ίδιο. Ο λόγος είναι ότι το κάθε άτομο γνωρίζει καλύτερα το σώμα του και τους δρόμους που το οδηγούν στην κορύφωση και έτσι ξέρει πως να χειριστεί και τον εαυτό του μέσα στο σεξ.

4. Ένας άντρας με προφυλακτικό δε μπορεί να απολαύσει το σεξ όπως χωρίς να το φοράει

Ο μύθος που θέλει τους άντρες να μην απολαμβάνουν την επαφή το ίδιο φορώντας προφυλακτικό είναι κάτι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μερικούς ασυνείδητους του φύλου τους που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ασφάλεια και η υγιεινή. Ο μεγαλύτερος λοιπόν αντίλογος σε αυτό τον ισχυρισμό είναι ότι το σεξ με προφυλακτικό προσφέρει οργασμό σε δισεκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά, επομένως, μάλλον προσφέρει αρκετή ευχαρίστηση τελικά.

5. Αν κάνεις πολύ σεξ ο κόλπος θα ξεχειλώσει

 

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με αυτή τη φράση, τη σκέψη, την άποψη. Θα πούμε μόνο ότι ανήκει σε άτομα που θέλουν να κάνουν slut shaming σε γυναίκες. Eπίσης ενημερωτικά, ο γυναικείος κόλπος είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να αντέχει το πολύ σεξ αλλά ακόμη και δυστυχώς το κακό σεξ που αρκετοί άντρες από την παραπάνω κατηγορία προσφέρουν.

6. Το πρωκτικό σεξ δεν μετράει σαν σεξ

Ολοι έχουν διαβάσει και από μία ιστορία-αστικό μύθο για την κοπέλα που έκανε μόνο anal επειδή “φυλούσε” την κανονική δυείσδυση για τον μέλλοντα σύζυγό της. Δεν ξέρουμε εάν ισχύουν ακόμη αυτές οι κάπως γραφικές περιπτώσεις  αλλά οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος ισχύει μια χαρά για σεξ. Επιπλέον να ενημερώσουμε ότι εκτός από το πρωκτικό σεξ υπάρχει και το στοματικό και το κολπικό αλλά και το χειρονακτικό. Είναι όλα είδη σεξ και μετράνε. Μάλιστα “μετράνε” ακόμη περισσότερο αν τα κάνεις καλά.

7. Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος κάνοντας κολπικό σεξ στη στάση “γυναίκα από πάνω”

Mπορείς και παραμπορείς. Επίσης μπορείς σε οποιαδήποτε στάση να μείνεις έγκυος σε όλες όσες υπάρχουν μέσα στο Kama Sutra. Αν θέλεις πραγματικά να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ενημερώσου από το γιατρό σου και μην επιχειρείς στάσεις στις οποίες νομίζεις ότι δεν θα συλλάβεις, γιατί δεν είναι αυτός τρόπος αντισύλληψης.

8. Η μέθοδος της διακεκομμένης συνουσίας αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης

Δεν θα το λέγαμε. Η μέθοδος της διακεκομμένης συνουσίας αποτελεί όμως σίγουρα ανεύθυνη μέθοδο πιθανής αντισύλληψης η οποία σε βάζει σε μεγάλο ρίσκο όχι μόνο για να μείνεις έγκυος αλλά και για να κολλήσεις αφροδίσια νοσήματα αφού δε χρησιμοποιείς προφυλακτικό.

9. Δεν μπορείς να κολλήσεις αφροδίσια νοσήματα από το στοματικό σεξ

Για να τελειώνουμε με αυτό, μπορείς να κολλήσεις σχεδόν όλα τα αφροδίσια νοσήματα από το στόμα όπως μπορείς τόσο από τον κόλπο όσο και από τον πρωκτό.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Δεκέμβριος, 2018, 8:27 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr