Ο π. Αντιδήμαρχος Καστοριάς Σωκράτης Λιάνος σχολιάζει την εισήγηση του δήμου Καστοριάς για τις αυξήσεις των δημοτικών τελών. Με ανακοίνωση του ο δήμος Καστοριάς διαψεύδει τον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που έκανε την εισήγηση. Πρωτόγνωρα πράματα

Σε τοποθέτηση του πριν λίγο στο facebook o κ. Λιάνος δηλώνει » Ο Δήμος Καστοριάς διαψεύδει ως fake news τα περί αύξησης των δημοτικών τελών»

Η εισήγηση του ίδιου του ΔΗΜΟΥ…..Διαψεύδουν τους εαυτούς τους, δεν ξανάγινε. Δείτε την εισήγηση :

Το γνωρίζει φυσικά και ο κ.Λιάνος πως ο ίδιος αλλά και ο δήμος μάλλον διαψεύδουν την ίδια τους την δημοτική υπηρεσία που έφερε την εισήγηση για τις αυξήσεις. Καλό θα είναι να συνεννοούνται και όχι να ρίχνουν τις ευθύνες εδώ κι εκεί.

Δηλ. κύριοι, η υπηρεσία από μόνη της και η αναπληρώτρια, αποφάσισε να κάνει εισήγηση για αυξήσεις;

Η Καστοριά αλλά και όλοι οι πολίτες γνωρίζουν πως και πέρσι έγινε και πάλι προσπάθεια να έρθουν αυξήσεις αλλά απέτυχαν ρίχνοντας και πάλι στις υπηρεσίες τις ευθύνες και στον κ. Νικολάου.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι, πως και φέτος η αποκάλυψη της εισήγησης και η αντίδραση Κωτούλα και άλλων, χάλασε τα σχέδια για αυξήσεις των αυτοδιοικητικών παραγόντων που προσπαθούν με εύκολους τρόπους ( εισήγηση αυξήσεων ) να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα σε 100δες νοικοκυριά του δήμου Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Δεκέμβριος, 2018, 6:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr