Συνάντηση Εμπλεκόμενων Φορέων (Stakeholders Meeting) στο πλαίσιο του έργου “ECOWASTE4FOOD” στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του έργου ECOWASTE4FOOD που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα InterregEurope, διοργάνωσε συνάντηση εμπλεκόμενων φορέων (stakeholder meeting) την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία τουΠΤΑΔΜ στην Κοζάνη.

Οι στόχοι της συνάντησης ήταν η ανασκόπηση των αποτελεσμάτων της «AdHoc» επίσκεψης που υλοποίησε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2018, στη Μασσαλία της Γαλλίας και η παρουσίαση και ανασκόπηση του Σχεδίου Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπως έχει διαμορφωθεί κατόπιν των προτάσεων που διατυπώθηκαν στα stakeholder meetings της 25ης  Μαΐου και 20ης Ιουλίου.

 

Μέσω του διαλόγου και των συζητήσεων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, διαμορφώθηκε το τελικό Σχέδιο Δράσης το οποίο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της 5ης Συντονιστικής Επιτροπής και του 5ουΔιαπεριφερειακού Εργαστηρίου του έργου ECOWASTE4FOOD στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα αξιολογηθεί (PeerReview).

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο ECOWASTE4FOOD μπορούν να βρεθούν στο https://www.interregeurope.eu/ecowaste4food/.

2

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Δεκέμβριος, 2018, 12:40 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr