Στην εκδήλωση της Γερμανικής Πρεσβείας η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στην εκδήλωση της Γερμανικής Πρεσβείας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη          5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με αφορμή την επίσκεψη της τριμερούς Εξεταστικής Επιτροπής για τη Διεθνή Κοινοβουλευτική Υποτροφία (IPS) της Κάτω Βουλής της Γερμανίας, κ. Garsten Korber, Βουλευτή της Ομοσπονδιακής Βουλής, κ. Dr. Eva Ines Obergfell, Αντιπροέδρου Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Διδασκαλίας του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Humbolat Berlinκαι του κ. Berthold Gries, Επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Υπηρεσιών Αιτημάτων Πολιτών της Ομοσπονδίας της Βουλής, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει για διάφορα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Δεκέμβριος, 2018, 10:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr