Mαζική & προγραμματισμένη άντληση στοιχείων TAXISnet, ΕΦΚΑ & ΓΕΜΗ με τη νέα, αυτόνομη, cloud εφαρμογή της Data Communication, DC Tax4all

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί πλέον αναγκαιότητα για το ελληνικό, και όχι μόνο, επιχειρείν. Γεγονός που σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις στοχεύουν όλο και περισσότερο στη βελτίωση της αποδοτικότητας και των μοντέλων λειτουργίας τους μέσα από τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών. Κατά συνέπεια, οι επιχειρήσεις καλούνται σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αναπροσαρμόσουν τις στρατηγικές τους προτεραιότητες θέτοντας ως άμεση ανάγκη την αναβάθμιση της ψηφιακής τους υποδομής και την ενσωμάτωση αυτοματοποιημένων, έξυπνων λειτουργιών στις καθημερινές τους διαδικασίες. Επιπλέον, καλούνται να μειώσουν τα κόστη τους προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές, επενδύοντας σε ευέλικτες τεχνολογίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο cloud και τις SaaS λύσεις λογισμικού λόγω των σημαντικών τους πλεονεκτημάτων σε σχέση με τις συμβατικές on premise λύσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι σύγχρονες επιχειρήσεις οφείλουν να αναζητήσουν εξειδικευμένους συνεργάτες που θα διαθέτουν την τεχνογνωσία, την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και τις κατάλληλες λύσεις, προκειμένου να υλοποιήσουν με επιτυχία το ζητούμενο του  ψηφιακού μετασχηματισμού, ξεκλειδώνοντας συγχρόνως νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα τους  επιτρέψουν να ικανοποιήσουν άμεσα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Data Communication αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο της επιχειρηματικής και λογιστικής κοινότητας. Από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικήςκαι Microsoft Gold partner, η εταιρεία αναπτύσσει, ήδη από το 1987, πρωτοποριακά προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες που απαντούν σε ουσιαστικές ανάγκες επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Παράλληλα, ως Microsoft Cloud Solution Provider, η Data Communication συμμετέχει στο καινοτόμο μοντέλο διανομής cloud υπηρεσιών της Microsoft, διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον λύσεων, υπηρεσιών και εργαλείων. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα άμεσης αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων του Microsoft Azure, στοχεύοντας σε πλήρη αυτοματοποίηση διαδικασιών, μείωση λειτουργικού κόστους, μεγαλύτερη ευελιξία και  ύψιστη ασφάλεια, με τη χρήση αξιόπιστης τεχνολογίας αιχμής.

DC Tax4all & οφέλη από την Data Communication

Έχοντας συνδέσει τη μέχρι τώρα πορεία της με καινοτόμες εφαρμογές που βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων στην Ελλάδα, η Data Communication δημιούργησε μία νέα γενιά πρωτοποριακών, cloud εφαρμογών και υπηρεσιών που αποσκοπούν στον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό του Λογιστικού Γραφείου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία υλοποίησε, το DC Tax4all. Πρόκειται για μια μία νέα, cloud εφαρμογή, αποκλειστικά για λογιστικά γραφεία και λογιστήρια επιχειρήσεων, που λειτουργεί αυτόνομα, ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

 
 

Το DC Tax4all συνδέεται απευθείας με τις ιστοσελίδες των TAXISnet​, ΕΦΚΑ & τέως ΙΚΑ, ΓΕΜΗ, και αντλεί μαζικά όλα τα δεδομένα που καθημερινά χειρίζεται ένα λογιστικό γραφείο – λογιστήριο, όπως: Έντυπα Taxis, Ασφαλιστικά Στοιχεία,  πληροφορίες για Πληρωμές, Ρυθμίσεις, Οφειλές, Στοιχεία Μητρώου Φυσικών και Νομικών προσώπων.

Ανεπτυγμένο στο Microsoft Azure, το DC Tax4all δίνει τη δυνατότητα σε κάθε λογιστικό γραφείο – λογιστήριο να αυτοματοποιήσει  100% τις καθημερινές εργασίες του επιτυγχάνοντας, παράλληλα, σημαντική οικονομία χρόνου και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Και όλα αυτά μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, συμβατό με τον ευρωπαϊκό κανονισμό (GDPR), που διασφαλίζει ότι τα ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα θα παραμείνουν απόρρητα.

Συγκεκριμένα, με την αξιοποίηση της λύσης DC Tax4all κάθε λογιστικό γραφείο – λογιστήριο έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει σημαντικά οφέλη, όπως: η απλοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών, η μείωση του χρόνου εργασίας, η μείωση του διαχειριστικού κόστους και η πρόσβαση από παντού, 24/7. Στα μοναδικά πλεονεκτήματα της λύσης συγκαταλέγονται επιπλέον: η μαζική εκτέλεση εργασιών και η δυνατότητα προγραμματισμού αυτοματοποιημένων και επαναλαμβανόμενων εργασιών. Ειδικά για την περίπτωση των λογιστικών γραφείων, σημαντική είναι και η δυνατότητα της μαζικής αποστολής ενημερωτικών e-mails στο πελατολόγιο του γραφείου, εξοικονομώντας πραγματικά πολύτιμο χρόνο.

Να σημειώσουμε ότι το DC Tax4all αντλεί ενδεικτικά:
  • Στοιχεία Μητρώου Φορολογούμενου
  • Έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, Ε9, Ν, Φ2, ΕΝ.Φ.Ι.Α., Εκκαθαριστικό
  • Προβολή Οφειλών & Πληρωμών ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΓΕΜΗ
  • Ταυτότητες Οφειλών & Ρυθμίσεων TAXISnet
  • Υποβολή Αιτήσεων νέας Ρύθμισης TAXISnet
  • Προβολή Πληρωμών TAXISnet
  • Προβολή Αυτοκινήτων & Τελών Κυκλοφορίας
  • Προβολή Αποτελεσμάτων Δημόσιας κλήρωσης TAXISnet
  • Έκδοση Φορολογικής & Ασφαλιστικής Ενημερότητας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Data Communication και τη νέα cloud υπηρεσία, DC Tax4all, επισκεφτείτε το web site www.datacomm.gr.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Δεκέμβριος, 2018, 10:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr