Κοινωνικό Μέρισμα: Την Παρασκευή τα χρήματα στον λογαριασμό 1.100.000 δικαιούχων

Όσοι υποβάλλουν αιτήσεις και αυτές εγκριθούν μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα θα πληρωθούν την Παρασκευή. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 21η Δεκεμβρίου και η τελευταία πληρωμή θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με πολλούς αλλοδαπούς και Ρομά, των οποίων οι αιτήσεις απορρίπτονται, από το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζεται ότι για να έχει δικαίωμα κάποιος να λάβει το κοινωνικό μέρισμα, θα πρέπει να έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση τα τελευταία πέντε χρόνια. Με τον τρόπο αυτό δεν περιλαμβάνονται στους δικαιούχους αυτούς που εργάζονται και μένουν περιστασιακά στην Ελλάδα και βέβαια όσοι κατ΄ επάγγελμα δεν υποβάλλουν δήλωση.

Επίσης διευκρινίζεται ότι όσοι θεωρούν ότι αδίκως έχει απορριφθεί η αίτησή τους, μπορούν είτε να κάνουν ένσταση είτε, να διαγράψουν την αρχική αίτηση και την υποβάλλουν ξανά.

Του Θανάση Παπαδή

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2018, 2:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr