Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού

Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού στις 12 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, ο αρμόδιοςΑντιδήμαρχος, εκπρόσωπος του 585 Τ.Π., ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς, των Κυνηγετικών Συλλόγων του Νομού, της ΕΤΑΚ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και ολοκληρώθηκε, ενόψει της χειμερινής περιόδου, ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, τόνισε την αναγκαιότητα πρόληψης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει.

Στη διαλογική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν όλα τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο παρελθόν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η καλή συνεργασία του Δήμου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Δεκέμβριος, 2018, 12:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr