Παρέμβαση Βασίλη Τσιφλικιώτη για την συνεχόμενη υποβάθμιση του αεροδρομίου της Καστοριάς

Ποιοτικός Τουρισμός

 

Βασίλης Τσιφλικιώτης

Η ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού Καστοριάς, απαιτεί, πέραν πολλών άλλων παρεμβάσεων, την πλήρη αξιοποίηση του αεροδρομίου στο Άργος Ορεστικό και την αναβάθμιση του σε διεθνές. Δεν αρκούν οι επεκτάσεις που ολοκληρώθηκαν στη πίστα του αερολιμένα το έτος 2002 (μήκος 2.773 μέτρα, άσφαλτος και κατεύθυνση 12/30) αλλά είναι απαραίτητη η δημιουργία πύργου ελέγχου, η εγκατάσταση ραντάρ και ο φωτισμός του αεροδιαδρόμου.
Η συνεχείς υποβάθμιση του αερολιμένα Καστοριάς, το ελλειπέστατο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων από την Αθήνα και η εγκατάλειψη του αεροδρομίου, ασφαλώς και δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση στην ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού στην περιοχή μας.
Τα ρεκόρ που σημειώνει κάθε χρόνο ο τουρισμός στην Ελλάδα, δυστυχώς δεν μας ακουμπούν.
Οι τουριστικές προοπτικές του Νομού μας είναι τεράστιες, αρκεί να τις αναδείξουμε και να τις αξιοποιήσουμε και σίγουρα ένα από τα μέσα για τον ανωτέρω σκοπό είναι και η αναβάθμιση του αεροδρομίου μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Δεκέμβριος, 2018, 5:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr