Σοβαρές καταγγελίες για κεραία κινητής στο »Μαύρο Βουνό» – Κωτούλας και Σάκης Αθανασίου με επιστολή τους επικρίνουν τον αντιδήμαρχο Καστοριάς Β.Στεργιόπουλο διότι δεν υλοποίησε απόφαση με κονδύλι για μεταφορά των κεραιών

Πολίτες,κάτοικοι,φορείς » Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την περιοχή μας σε απέραντο σκουπιδότοπο. Κινδυνεύει η υγεία μας »

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ Καστοριάς ακούστηκαν και άλλες επιστολές, απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Βαγγέλης Στεργιόπουλος ενώ ο δήμαρχος Καστοριάς απέφυγε να δεσμευτεί για άμεσα μέτρα.

Παρά την χθεσινή συνεδρίαση και την επιμονή Δημήτρη Κωτούλα,Σάκη Αθανασίου από την μεριά του δήμου Καστοριάς δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη δέσμευση και δράση για το θέμα.

Κάτοικοι και σύμβουλοι θα επανέλθουν

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Δεκέμβριος, 2018, 7:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr