Στα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής και Φωτογραφίας, «Στρατός – Καστοριά –Πολιτισμός», στο αρχοντικό «Τσιατσιαπά» η Μ.Αντωνίου

Στα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής και Φωτογραφίας, «Στρατός – Καστοριά –Πολιτισμός», στο αρχοντικό «Τσιατσιαπά», το οποίο αποτελεί μάρτυρα μιας εποχής άκρατης ευημερίας των κατοίκων και του τόπου, αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος της πόλης και του Νομού εν γένει και θα αναδεικνύεται μέσα από αυτή η πολιτιστική μας κληρονομιά.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης εξωστρέφειας του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το Σύνταγμα, επιτελώντας το κοινωνικό του έργο, συμμετέχει και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, διευρύνοντας το πεδίο των δράσεών του και στον τομέα του πολιτισμού, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας.

 Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες, δημιουργούς!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Δεκέμβριος, 2018, 11:34 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr