Νέα κρίσιμη παρέμβαση ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗ » Εικονικό Φράγμα »

» Σε γεφύρι της Άρτας έχει εξελιχθεί το Φράγμα του Νεστορίου με την σημαντική διαφορά πως το γεφύρι της Άρτας ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν, το φράγμα του Νεστορίου όμως, ούτε χτίζετε και ούτε προοδεύει και δεν βλέπω να υπάρχει στην περίπτωση μας η γυναίκα του πρωτομάστορα, για να ξεμπλοκάρει το έργο.
Το μοναδικό αναπτυξιακό έργο, που είχε προγραμματιστεί για το Νομό μας, που θα άλλαζε την οικονομία μιας ολόκληρης περιοχής, καθώς έχει σχεδιαστεί να αρδεύει 72.900 στρέμματα και εκτείνεται στις περιοχές Αυγή, Μανιάκοι, Ομορφοκκλησιά, Πεντάβρυσο, Τσακώνη, Χιλιοδένδρο, Καλοχώρι, Μεσοποταμία, Νεστόριο, Πτελέα, κινδυνεύει να καταλήξει στις καλένδες.  
Στις 31-12-2018 λήγει η παράταση που έδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το Φράγμα Νεστορίου προς τον ανάδοχο και μέχρι σήμερα η Περιφέρεια δεν έχει αποφασίσει αν θα ζητήσει την παράταση του έργου ή αν θα πρέπει να επανακινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί ο νέος ανάδοχος.
Ένα έργο που σύμφωνα με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, θα ολοκληρώνονταν το 2020, η τύχη του πλέον είναι αβέβαιη.
Τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας, τους εκλέγουμε για να υπηρετούν το καλό του τόπου μας και να αποφασίζουν γι’ αυτό, δεν τους επιλέγουμε για να αδρανούν και να κρύβουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες κάτω από το χαλί.
Ο νομός Καστοριάς έχει φτάσει σε σημείο πολύ κάτω από το μηδέν, δεν μπορεί να περιμένει άλλο.» 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Δεκέμβριος, 2018, 10:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr