Ο Επιστημονικός Αθλητικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant» – ΝΙΚΗ επισκέπτεται την Καστοριά

Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος ΝΙΚΗ, Σωματείο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες, στο πλαίσιο της καινοτόμας δράσης αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης των ΑμεΑ,θα πραγματοποιήσει πολυήμερο πρόγραμμα διαβίωσης στο Νομό Καστοριάς από τις 2/01/2019 έως και τις 6/01/2019.

   Στόχος του προγράμματος είναι η διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών ώστε να μπορούν να είναι κατά το δυνατόν αυτόνομα ως προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

  Για αυτό τον λόγο θα ήταν σημαντικό να καλύψετε, με τον τρόπο που εσείς κρίνετε, το συγκεκριμένο πρόγραμμά μας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη σας. 

Επισημαίνουμε ότι το πρόγραμμα αυτό διαμορφώνεται σε συνεργασία με τηνΑντιπεριφέρεια και το Δήμο Καστοριάς οι οποίοι είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας. Την Πέμπτη 3/01 στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή Καστοριάς στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

 

 

ΣΜΠΡΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιανουάριος, 2019, 7:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr