ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΣΙΟΥ » Για μια καλύτερη ζωή » Σημαντική παρέμβαση για Ελλάδα ανάπτυξη και ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

» Οραματίζομαι ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μου και ιδιαίτερα την Καστοριά τον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Η Καστοριά μας βίωσε και βιώνει βαθιά μέσα της τα προβλήματα της κρίσης της περασμένης δεκαετίας. Μιας χαμένης δεκαετίας θα έλεγα καλύτερα. Το πλήγμα για τους Καστοριανούς δεν ήταν μόνο οικονομικό αλλά και προσωπικό. Ο Καστοριανός ήξερε να δουλεύει και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Η κρίση κτύπησε την Καστοριά σε πολλούς τομείς αλλά περισσότερο στην περηφάνεια της. Η οικονομική κρίση ήρθε να ταράξει τη γαλήνη της ανάπτυξης και της προόδου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήρθε και του στέρησε ακόμα και το δικαίωμα να ονειρεύεται. Η Καστοριά ήταν οικονομικά από τις πιο αναπτυγμένες περιοχές στην Ελλάδα, πρώτη σε συνάλλαγμα ακόμα και από τουριστικές περιοχές στην χώρα μας. Η όρεξη για δουλειά τόσο στον Αγροτικό τομέα όσο και στους τομείς του τουρισμού και της γούνας ήταν μεγάλη. Τα όνειρα και οι ελπίδες όμως έμειναν ανεκπλήρωτα. Η Καστοριά από βασίλισσα της Μακεδονίας έγινε πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων και στην τροφοδότηση ανθρώπινου δυναμικού στο εξωτερικό.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την εξουσία με την «περίφημή διαπραγμάτευση» δέσμευαν τη χώρα για 100 χρόνια!

Οι πρώτοι τρεις μήνες κόστισαν πάνω από 80 δισ. ευρώ! Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο σε αυτό!

Είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν ακόμα και την ιστορία μας. Δεν μιλάμε για τους θεσμούς της οικογένειας και της θρησκείας αυτούς τους έχουν ήδη καταπατήσει!

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να κάνουμε ένα βήμα στο αύριο και όπως αναφέρει ο ίδιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Οι συμπολίτες μας στρέφονται σε εμάς, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ζητούν εύκολες υποσχέσεις και ευχολόγια. Ζητούν λύσεις εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές για τα προβλήματά τους. Θέλουν να βγει οριστικά η Ελλάδα από την κρίση και να προχωρήσει, επιτέλους, μπροστά. Μέσα από την απελευθέρωση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, την αποτελεσματική προστασία όσων έχουν ανάγκη, τη βελτίωση της ζωής όλων μας. Με τους θεσμούς εγγυητές, και το κράτος αρωγό. Μόνον έτσι θα πάει ο καθένας μας ξεχωριστά και η κοινωνία συλλογικά στην επόμενη μέρα που όλοι ονειρευόμαστε.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να κάνουμε τη ζωή καλύτερη για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και ιδιαίτερα για τις επόμενες γενιές.

Αξίζουμε καλύτερα και όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά.»

Καστοριά, μπορούμε!

 

 

Η κ.ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΣΙΟΥ μας παραπέμπει στην νέα πρόταση Μητσοτάκη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο του κόμματος τον προηγούμενο μήνα 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιανουάριος, 2019, 10:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr