Από τον Νίκο…. για τον Νίκο

Όσοι γνωρίσαμε το Νίκο Κασάπη ξέρουμε ότι υπήρξε άνθρωπος που δεν του άρεσε η ησυχία, η μελαγχολία και οι κοινωνικές συμβάσεις. Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος που δημιουργούσε ρήξεις, ανατροπές αλλά ήταν πάντα εκεί για τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπούσε. Δεν υπήρχε μέση οδό, σύμβαση, είτε τον συμπαθούσαν είτε τον αντιπαθούσαν στο απόλυτο γιατί και ο ίδιος είχε επιλέξει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς να κρύβετε και πάντα στην πρώτη γραμμή. Επέλεξε συνειδητά τη γουνοποιία παρότι είχε πολλές άλλες ευκαιρίες καθώς είχε διακριθεί στο Πανεπιστήμιο. Η συνειδητή του αυτή επιλογή ήταν που τον έκανε να εμπλακεί με τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου καθώς πίστευε απόλυτα στη συλλογική και συντονισμένη δράση. Με προτάσεις και δυναμισμό διεκδίκησε μια άλλη πορεία για τον κλάδο προκρίνοντας την ανάγκη να βγει μπροστά και να διεκδικήσει ο Νομός και η Γουνοποιία αυτό που τους ανήκει.

Για όσους τον γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί του μας μένει το πάθος του για τη ζωή και η τόλμη του. Έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα.

«Κι όμως ο θάνατος είναι κάτι που γίνεται· πώς πεθαίνει ένας άντρας;

Κι όμως κερδίζει κανείς το θάνατό του, το δικό του θάνατο,

που δεν ανήκει σε κανέναν άλλον και τούτο το παιχνίδι είναι η ζωή»

Γ. Σεφέρης «Η τελευταία μέρα»

 

Νίκος Παναγιώτου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιανουάριος, 2019, 7:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr