Χάλια οι αυλές, χάλια οι δρόμοι, σε δραματική κατάσταση τα πεζοδρόμια. Παγοδρόμιο η ΚΑΣΤΟΡΙΑ και ο Αντ.Στούμπας βγάζει συγχαρητήρια μηνύματα σε Δ.Τ για τον αποχιονισμό

Αυτές είναι οι καταστάσεις στα περισσότερα σχολεία της Π.Ε Καστοριάς. Ο δήμος Καστοριάς και ο κ. Στούμπας αντιδήμαρχος βγάζει Δ.Τ με συγχαρητήρια για τον αποχιονισμό την στιγμή που πολίτες γονείς μαθητές και όλος ο κόσμος διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη κατάσταση σε πεζοδρόμια δρόμους σχολικές αυλές.

Σειρά για Δ.Τ με συγχαρητήρια έχει δήμαρχος…..Ας βγει λοιπόν ένα νέο Δ.Τ όπου ο δήμαρχος πρέπει να δίνει συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο του για την αποτελεσματικότητα.

Δείτε Εικόνες  του 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και όχι μόνο 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιανουάριος, 2019, 8:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr