Νέα παρέμβαση ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗ για το ΚΛΕΙΣΤΟ αεροδρόμιο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που έχουν ξεχάσει οι πάντες

 «Στο αεροδρόμιο της Καστοριάς «Αριστοτέλης» δεν εκτελούνται πτήσεις από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και παρότι έχουν περάσει 15 ημέρες από τη τελευταία χιονόπτωση, δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στον αποχιονισμό του αεροδιαδρόμου. Παρόλα όμως αυτά, η εταιρία που έχει αναλάβει τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο, οι οποίες είναι επιδοτούμενες, άρα και προπληρωμένες, μέσω της ηλεκτρονικής της σελίδας συνεχίζει να εκδίδει εισιτήρια και μάλιστα για αναχώρηση από Αθήνα την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και επιστροφή από Καστοριά στις 27 Ιανουαρίου το αντίτιμο του εισιτηρίου ανέρχεται στα 171,04€. Είναι αδιανόητο για τρεις εβδομάδες, το αεροδρόμιο να είναι ακόμη κλειστό, ενώ κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί αδιάκοπα και να έχει προβλεφθεί εγκαίρως ο άμεσος αποχιονισμός του αεροδιαδρόμου, δεδομένου το αεροδρόμιο δεν βρίσκεται στην Κρήτη αλλά στην Καστοριά που τον χειμώνα συνήθως χιονίζει. 
Για τους μεν αρμόδιους τοπικούς φορείς, ούτε λόγος βέβαια γιατί πέραν της παρατεταμένης χειμέριας νάρκης στην οποία βρίσκονται, έφθασε και η περίοδος της βασιλόπιτας και έχουν να ασχοληθούν και με πιο ουσιαστικά θέματα από την λειτουργία του αεροδρομίου, το οποίο οι καψεροί θέλουμε να το αναβαθμίσουμε και σε διεθνές.
Επανεκκίνηση τώρα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιανουάριος, 2019, 2:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr