Ο Δήμος ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ζήτησε από τον φαρμακευτικό σύλλογο να ανοίξουν εκτάκτως φαρμακεία σε όλο τον νόμο. Εξάπλωση του προβλήματος. Δείγματα νερού για ανάλυση από ΑΡΓΟΣ αλλά και από την ΔΕΥΑΚ

Δ.Τ – ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ. Με το φαινόμενο της γαστρεντερίτιδας να είναι σε εξέλιξη και την εμφάνιση κρουσμάτων και σε γειτονικούς οικισμούς, που δεν  σχετίζονται με το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καστοριάς ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου να λειτουργήσει, κατ’ εξαίρεση,μεγαλύτερο αριθμό φαρμακείων στον Νομό και να φροντίσει για την επάρκεια των απαραίτητων φαρμακευτικών σκευασμάτων, έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού, από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, το Νοσοκομείο Καστοριάς, την Αντιπεριφέρεια Υγείας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό του αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες του πραγματοποίησανολονύχτια παρακολούθηση των συστημάτων ύδρευσης.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει άμεση ενημέρωση, καθώς στιγμές σαν κι αυτέςαπαιτούν σύνεση και συνεργασία και σε καμία περίπτωση αντιπαράθεση και παραπληροφόρηση.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού λοιπόν ευχαριστεί θερμά τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση και κινητοποίησή του.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιανουάριος, 2019, 2:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr