Ξεκίνησαν εντατικές επαφές του Γρηγόρη Γρηγοριάδη με την Ν.Δ για το ψηφοδέλτιο

Μετά την αποστράτευση άμεσες επαφές με παράγοντες της Ν.Δ με στόχο την συμμετοχή του στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Καστοριάς.

Νάτσιου,Κανδύλη,Τσιφλικιώτης,Τζηκαλάγιας συνεχίζουν τον μεγάλο αγώνα τους στο εσωτερικό του κόμματος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιανουάριος, 2019, 8:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ξεκίνησαν εντατικές επαφές του Γρηγόρη Γρηγοριάδη με την Ν.Δ για το ψηφοδέλτιο”

 1. Φώτης Κουκουφίκας

  Νομίζω, ότι ο κ. Γρηγοριάδης , δεν χρειάζεται καμία » επαφή » και με κανέναν , με τόσα παράσημα και αστέρια , τόσα διακριτικά στη στρατιωτική του στολή που φοράει , απλώς θα τους διατάξει !! και όλοι θα υπακούσουν και θα …….συμμορφωθούν …….

  Το πρόβλημα θα προκύψει ,αν οι πολίτες αποφασίσουν να εμφανισθούν κι αυτοί — κατ αναλογία του στρατιωτικού βίου — με τα δικά τους αφανή παράσημα που τους απένειμε ο πολιτικός βίος π.χ :

  Συνταξιούχος δικηγόρος ; στρατηγός της δικηγορίας στον πολιτικό βίο .
  Συνταξιούχος γιατρός ; υποστράτηγος της ιατρικής στον πολιτικό βίο .
  Συνταξιούχος δάσκαλος ; αρχιστράτηγος της παιδαγωγικής του πολιτικού βίου · και πάει λέγοντας …….

  Τότε νομίζω , τα αστέρια και τα παράσημα τα οποία επαξίως απέκτησε κατά την στρατιωτική του ζωή ο κ. Γρηφοριάδης , ίσως να τα βρουν λίγο σκούρα απέναντι στα αστέρια και τα παράσημα , που απέκτησαν οι άλλοι στον πολιτικό τους βίο .

  Θα τα βρουν σκούρα γιατί , οι άλλοι τα απέκτησαν στην πολιτική ζωή , και το παιχνίδι που φιλοδοξεί να παίξει ο κ. Γρηγοριάδης , παίζεται στον πολιτικό βίο κι όχι στον στρατιωτικό · με άλλα λόγια ο κ. Γρηγοριάδης θα παίξει στο δικό τους γήπεδο …….εκτός έδρας δηλαδή …..

  Κ, Γρηγοριάδη , δεν βαδίζουμε σε πόλεμο ! για όνομα του Θεού !
  Η στολή σας είναι απαραίτητη κι όλοι μας τη θέλουμε , για τον πόλεμο όμως !

  Στον πολιτικό βίο χρειαζόμαστε άλλου είδους » αστέρια » και » παράσημα » : Αυτά της Δημοκρατίας : της ισότητας , των επιχειρημάτων και του διαλόγου , τα οποία δεν συνάδουν και τόσο με τα παράσημα της στρατιωτικής νοοτροπίας , η οποία όταν θέλει να μεταφερθεί στον πολιτικό βίο π.χ 21 Απριλίου 67 ή Κύπρος 1974 μάλλον συμφορές φέρνει .

  Είμαστε βέβαιοι , ότι την αξία του ο κ. Γρηγοριάδης την αντλεί από τον εσωτερικό του κόσμο , κι όχι από την εξωτερική του εμφάνιση ( παράσημα κι αστέρια )

  Και μια και δεν πάμε σε …..πόλεμο , ας σταματήσει να προσβάλλει τα δημοκρατικά μας αισθήματα , κι ας κατεβεί στον πολιτικό στίβο — αφού το επιθυμεί — με το μεγάλα παράσημα της Δημοκρατίας , την ισότητα , η οποία δεν έχει ανάγκη ,αλλά και δεν ανέχεται κανένα διακριτικό » γαλόνι » · πιθανόν να τα καταφέρει . Γιατί όχι ;

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr