Επιστρέφει απόψε από τις Βρυξέλλες, η Μαρία Αντωνίου, η οποία από εχθές πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων στο ευρωκοινοβούλιο για ζητήματα του κλάδου της Γουνοποιίας.

Δ.Τ – Επιστρέφουμε από τις Βρυξέλλες, έχοντας στις αποσκευές μας τη σαφή στήριξη του Επιτρόπου, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και των Ευρωβουλευτών μας, Μαρίας Σπυράκη, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιώργου Κύρτσου, τους οποίους ενημερώσαμε για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκτροφή γουνοφόρων ζώων, αλλά και γενικότερα ζητήματα του κλάδου της γουνοποιίας.

Αναπτυξιακοί τομείς της περιοχής μας, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και την υποστήριξη όλων μας, μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στην οικονομική ζωή του τόπου μας και της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Γιάννης Μανάκας, ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Δημήτρης Κοσμίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Μπλέτσας,  ο Νομικός Σύμβουλος Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Καραβιδάς, και οι εκπρόσωποι της FUR EUROPE, κ. Mette Lykke Nielsen (C.E.O.), κ. Adam Gono και κ. Mette Lykke Nielsen, κατέθεσαν όλα τα σχετικά υπομνήματα και ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις επίσημες θέσεις των φορέων που εκπροσωπούν πάνω σε επίκαιρα ζητήματα όπως: ενημέρωση σχετικά με τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, βιοδιατηρησιμότητα της Γούνας, προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γούνας WELFUR – FURMARK και ένταξη του Mink στη λίστα επεμβατικών ειδών.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Φεβρουάριος, 2019, 9:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr