ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ – «ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011»

 

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ), ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011.

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 (04-04-2011), ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011, Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

1) ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010, ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟΣΟ Ο ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ), ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ/ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ,

 

2) ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Νο 1- Νο 3- Νο 4- Νο 5- Νο 6- Νο 7 ΚΑΙ Νο 8) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΔΟΜΟΚΟΥ 5

Τ.Κ. : 104 45

ΑΘΗΝΑ

 

3) ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΓΗ (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ Νο 2) (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΕΣ) ΤΟΤΕ Ο ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

ΟΠΕΚΕΠΕ,

Π.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1ο ΧΛΜ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΟΜΒΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Τ.Κ. : 501 00

ΚΟΖΑΝΗ

4) ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 2010, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 199,99 €, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 2011, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 200 €.

 

5) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ :

Α) ΓΙΑ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2008, 2009 ΚΑΙ 2010,

Β) ΓΙΑ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ 2010,

Γ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 (ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 2010),

ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ.

 

6) Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΣ-ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ).

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ), ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΤΗΛ. 24670 81887), ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κ.ΑΝΔΡΕΑ ΔΟΣΑ (ΤΗΛ. 24673 51327), ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2011, 11:02 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr