ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ-«ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ 2010»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Ο ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ 2010:

 

ΑΦΟΡΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010 ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 2010, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΕΝΗΛΙΚΑ (ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ) ΘΗΛΥΚΑ ΖΩΑ (ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ Η΄ ΑΙΓΕΣ).

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ :

1) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (ΚΑΡΤΕΛΑ) ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ (ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ : α) ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 31-12-2010 ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31-12-2010 ΚΑΙ β) ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ,

 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ :

2) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΖΩΩΝ.

 

ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 (15-03-2011), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ.

 

ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ”.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΔΟΣΑ (24673 51327).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2011, 11:04 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr