ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ-«ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ 2011»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΟ (ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ) ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ), ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ (2011), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 (15-03-2011) ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AGRO 2.1 ΚΑΙ AGRO 2.2.

 

Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 2011.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ.

 

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ :

α) ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΟ,

β) ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΥΤΩΝ,

γ) ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΟΥ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (α, β, γ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 2011.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΔΟΣΑ (24673 51327).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2011, 11:05 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr