Στη Λάρισα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με ομιλία και της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η ΝΟΔΕ Λάρισας και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες Πολιτικές για την προστασία της Οικογένειας», στη Λάρισα, στο Larissa Imperial, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 7:00 μ.μ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας η κ. Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, η κ.Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κ.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου,Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ ΄Αννα Καραμανλή , Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Κατερίνα Μάρκου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και η κ.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τη Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μαρία Συρεγγέλα και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χρήστο Καπετάνο.

«Για τη Νέα Δημοκρατία η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος είναι εθνική προτεραιότητα. Η στήριξη όλων  των οικογενειών και κυρίως των νέων ζευγαριών, αποτελεί προσωπική δέσμευση του Προέδρου της ΝΔ,Κυριάκου Μητσοτάκη» κλείνει η σχετική ανακοίνωση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Φεβρουάριος, 2019, 9:58 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr