Το Ν.Σ. Φλώρινας ζητά η έδρα της αποκεντρωμένης περιφέρειας Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας να βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία

15:16 – Ψήφισμα με αφορμή το σχέδιο «Καλλικράτης» εξέδωσε το νομαρχιακό συμβούλιο Φλώρινας το οποίο ζητά η αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, που εκτείνεται στα όρια των περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, να έχει έδρα στη Δυτική Μακεδονία και όχι στα Ιωάννινα, όπως προβλέπει η νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας.

Στο αιτιολογικό του ψηφίσματος επισημαίνεται ότι η παραπάνω ενέργεια επιβάλλεται από λόγους χωροταξικούς, αναπτυξιακούς, οικονομικούς και ιστορικούς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2010, 3:17 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr