Το Ν.Σ. Φλώρινας ζητά η έδρα της αποκεντρωμένης περιφέρειας Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας να βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία

15:16 – Ψήφισμα με αφορμή το σχέδιο «Καλλικράτης» εξέδωσε το νομαρχιακό συμβούλιο Φλώρινας το οποίο ζητά η αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, που εκτείνεται στα όρια των περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, να έχει έδρα στη Δυτική Μακεδονία και όχι στα Ιωάννινα, όπως προβλέπει η νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας.

Στο αιτιολογικό του ψηφίσματος επισημαίνεται ότι η παραπάνω ενέργεια επιβάλλεται από λόγους χωροταξικούς, αναπτυξιακούς, οικονομικούς και ιστορικούς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2010, 3:17 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr