Τσακιρίδης με Συναδινό » Με πίστη στις αρχές και αξίες μας θα πορευθούμε. Άλλα περιθώρια για χαμένο χρόνο δεν υπάρχουν..»

Δ.Τ – Σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2019 είχα την χαρά και τιμή να συναντηθώ με τον συμπατριώτη μας Ελευθέριο Συναδινό, Στρατηγό εα, Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή και επικεφαλή της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε, εκφράζοντας από μέρους μου την βούληση να υποστηρίξω αλλά και να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια για την σύνθεση ενός ποιοτικού και αξιόλογου πατριωτικού μετώπου με καθαρές πολιτικές θέσεις, οι οποίες να προασπίζουν τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά και να δημιουργούν τις προοπτικές για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον στην πατρίδα μας Ελλάδα και την ακριτική μας Καστοριά. Με πίστη στις αρχές και αξίες μας θα πορευθούμε. Άλλα περιθώρια για χαμένο χρόνο δεν υπάρχουν..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Φεβρουάριος, 2019, 11:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr