Κάλεσμα του Δήμου Άργους Ορεστικού για υιοθεσία αδέσποτων σκύλων

Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις συμπολιτών μας για την αυξημένη παρουσία αδέσποτων σκύλων, συνεργεία του Δήμου Άργους Ορεστικού προχωρούν στην περισυλλογή αυτών, προκειμένου να εμβολιαστούν και να σημανθούν από τον συμβεβλημένο με τον Δήμο κτηνίατρο. Μέχρι στιγμής, έχουν περισυλλεγεί 8 αδέσποτα σκυλιά, τα οποία θα παραμείνουν στον χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου για μία εβδομάδα.

Όσοι δημότες επιθυμούν να υιοθετήσουν κάποιο από αυτά, καλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τιμολέωντα Ζέζο (6972040011) για τις απαραίτητες διαδικασίες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα απλές. Η στείρωσή τους θα γίνει με έξοδα του Δήμου, ενώ βάσει της οικείας νομοθεσίας, όσα δεν υιοθετηθούν, θα επανενταχθούν στο φυσικό περιβάλλον.

Στόχος του Δήμου Άργους Ορεστικού είναι η σταδιακή μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων και προς την κατεύθυνση αυτή κρίνεται απαραίτητη η συμβολή όλων.

Άλλωστε, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης ενός παλιού, εγκαταλελειμμένου κτηρίου της πρώην Κοινότητας Βογατσικού, προκειμένου ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα σύγχρονο καταφύγιο προσωρινής φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς,που θα λειτουργεί σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Φεβρουάριος, 2019, 8:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr